Shoarmapakketje met andijvie
Benodigdheden:
| 1 |
ui |
| ½ |
struik bleekselderij |
| 1 |
rode paprika |
| 2 |
eetlepels olijfolie |
| 350 |
gram shoarma |
| 1 |
rol pizzadeeg met saus en deeg |
| 1 |
ei |
| 600 |
gram andijvie |
Zo maak je het klaar:
Pel de ui en snij deze fijn. Was de paprika en bleekselderij en snij deze in kleine blokjes.
Verhit de koekenpan met de olijfolie. Bak de shoarma hierin in ± 1 minuut. Goed omscheppen.
Voeg het potje saus doe en laat dit alles ± 7 minuten zachtjes gaar worden.
Verwarm de oven voor op 180°C. Vouw de pizzadeeg uit en verdeel deze in 4 stukken.
Leg op de 4 stukken de shoarma vouw deze lappen goed dicht en bestrijk het met ei.
Leg de broodjes in de oven en laat in ± 15 minuten goudbruin worden.
Je kunt nu de andijvie, gaar koken, stomen of roerbakken.
Als de broodjes klaar zijn leg de je de andijvie ernaast.

|