Pangasiusfilet met wokgroente
4 personen
(hoofdgerecht)
Benodigdheden:
| 300 |
gram pandarijst |
| 2 |
eetlepels olie |
| 400 |
gram Oosterse wokgroente |
| 200 |
gram gesneden champignons |
| 300 |
gram pangasiusfilet in blokjes |
| 3 |
eetlepels sojasaus |
| 5 |
eetlepels Thaise chilisaus |
| 3 |
eetlepels verse koriander grof gehakt |
Zo maak je het klaar:
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit de olie in een wok. Roerbak de wokgroente en de champignons ± 4 minuten.
Schep de pangasiusfilet door de groente en bak de vis al omscheppend 5 minuten. Voeg de sojasaus en chilisaus toe en roerbak het geheel nog eens 1 minuut.
Schep de koriander erdoor.
Schep de rijst in 4 diepe borden of kommen en verdeel de vis met wokgroente erover.

|