![]() |
Krokante eierflensjes met sinaasappellikeur en frambozen 4 personen Benodigdheden:
Zo maak je het klaar: Roer in een kom de bloem met wat zout, de eieren en de melk tot een glad beslag en laat het beslag ½ uur rusten. Meng in een andere kom de frambozen met 2 eetlepels likeur en 2 eetlepels poedersuiker en laat ze ontdooien. Verhit een beetje olie in een kleine koekenpan en schenk er een juslepel beslag in. Laat het beslag direct over de bodem van de pan uitvloeien door de pan te draaien. Bak het flensje tot de bovenkant droog is, keer het met behulp van een spatel en bak ook de andere kant goudbruin. Laat het flensje op een bord glijden. Bak zo 8-12 flensjes. Besprenkel de flensjes met de likeur en verdeel er wat frambozen over. Vouw de flensjes in vieren, leg ze naast elkaar op borden en bestuif ze met poedersuiker. Schep er een flinke bol ijs en nog wat frambozen naast.
|